Aktiv Sommer 2020

Vi var så heldige å få tildelt midler fra Gjensidigestiftelsen, til å skape gratis aktiviteter i Meråker, for barnefamilier. Så hadde vi et hyggelig møte med Meråker Røde Kors, der vi ble enige om å samarbeide om våre aktiviteter. Frivillige vokser ikke på trær, så man må hjelpe hverandre der man kan! Så da hev vi oss rundt og fikk spikret noen aktiviteter vi mente familiene i Meråker ville like.

Vi startet med en trivelig dag på Svedjan Gård. Der fikk vi møte masse spennende dyr, blant annet minigris, kaninunger, kattunger, papegøye og masse mer. Her var det hoppeslott og matservering til alle deltakere. Vi var også utrolig heldig med været, og det hele ble en idyllisk dag på gården.

I kontordammen ble det fisketur, gåtur, rotur og grilling. En idyllisk pen naturperle i Meråker.

Vi var også i Rypetoppen Adventurepark! Der fikk alle familiene en gratis dag i parken, moro med zipline, klatring, kano og SUP. Det ble en kjempedag, med såpass mange påmeldte familier, at vi måtte ha venteliste! En absolutt stor suksess!

Her gikk det slag i slag, med Rypetoppen og Ridesentret rett etter hverandre. Rypetoppen på søndag, og ridesentret søndagen etter. På ridesentret fikk barna ri på islandshester, klappe og kose med de, delta på turquiz, vinne fine premier på mange små konkurranser, spise pølse i brød, og mye mer. Vi var også såpass heldige som fikk et eventyrlig besøk av både Reven og Sauen, som danset og spillte musikk for oss. En herlig dag!

Til å avslutte med, så hadde vi en piknik i sentrum, der vi satte ut masse forskjellige leker som alle kunne leke med. Vi hadde også vannkrig! Her fikk alle familiene mat fra Sissels Spiseri, og det viste seg å falle i smak. Her var det mye latter, lek og moro.

Takk for sommeren 2020, og takk til Gjensidigestiftelsen og Meråker Røde Kors, for uten dem, hadde vi ikke hatt det helt like moro som det vi hadde det!