Kategorier
Uncategorized

Fritidstilbud i Meråker

«Da jeg (Marita) flyttet til Meråker, så hadde jeg aldri vært i bygden før. Alt jeg visste var at jeg likte bygden og at jeg hadde funnet mitt hjem i Funna. Jeg er en super sosial person, som generelt elsker å være sammen med folk. Min strategi var å melde meg på så mye som mulig fra vi kom flyttende slik at jeg skulle få meg en omgangskrets.

Men det var veldig vanskelig å finne fritidstilbud til voksne, det er først nå etter fire år her i Meråker at jeg begynner å vite litt mer om hva som finnes av tilbud for voksne i bygda. Jeg lagde «Hva skjer i Meråker» på facebook bare litt etter jeg kom flyttende i håp om å finne ting jeg kunne delta på, spesielt dugnader og frivillige organisasjoner.

Men jeg skal være sterk nok å innrømme at dagene var fryktelig ensomme når man ikke visste hvilke tilbud som finnes.»

Derfor ønsker vi i Meråker Events nå å skape en portal for alle fritidstilbud i Meråker slik at de som kommer flyttende hit kan finne denne portalen med tilbud på.

Hvis du har et tilbud eller vet av et tilbud, så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi vil gjerne samle samtlige tilbud, om de er arrangert av privatpersoner, bedrifter eller organisasjoner så vil vi gjerne ha dem på listen.