Kategorier
Uncategorized

Gåturer

Vi har lyst til å starte en gå-tur-gruppe! Men dessverre så mangler vi en frivillig som kan stille opp og gå på tur. Kanskje du kjenner noen som har lyst til å stille som frivillig?

Planen er et lavterskeltilbud som passer for alle. Barn like godt som eldre. Et tilbud som er gratis, og krever ingenting annet enn å møte opp og gå en tur. Turen skal gå i sakte fart, slik at alle kan delta. Også de som kanskje plages litt med beina. Barnevognen skal kunne bli med på tur, eventuelt bæresele. Så turene kan ikke være for lange.

Vi tenker på små turer, f.eks. fra Rema1000 til parken, tenn et bål og grill en pølse, for deretter å gå tilbake til Rema1000. Eller møtes ved videregående, og gå i Meråker Arena. Kan også arrangere til lengre turer, med flere pauser eller lignende. Ideen er ganske åpen.

Hele ideen går ut på at man trenger ikke å være i all verdens form for å bli med, men mer for det sosiale. Det å komme seg ut å røre litt på seg. Kanskje få seg en god latter på samme tiden. En trivelig gå-gjeng som treffes en gang i uken, eller en gang per 14 dag.

Turen bør skje på dagtid mens det enda er dagslys ute. Det kan være ukedag eller helg, det spiller ingen rolle. Det som passer best for deg, rett og slett! Men en fast dag må settes, slik at det er lett for turgåerne å huske.

Den frivillige trenger bare å stille på de 3-5 første gåturene, slik at det blir et fast og stødig tilbud. Etter hver gåtur kan deltakerne selv komme med innspill på hvor de ønsker at neste gåtur skal være. Og på den måten vil det ikke være behov for en frivillig til å sette kursen i lengre tid enn 3-5 ganger. Det kommer litt an på hvor selvstendig gruppen blir.

Vil du hjelpe oss med å skape et slikt fint tilbud? Ta gjerne kontakt med oss på 96047622. Er tilgjengelig på telefonen 12-21 hver dag, og SMS kan du sende når som helst på døgnet.