Hagekonkurranse

Trykk her for å se årets deltakere!

Nå er det nok en gang et nytt skrytediplom som skal gis ut, som gir deg rettigheter til å være så gyselig du ønsker, om du vinner dette humoristiske diplomet! Men det kan jo være at naboen din også har fryktelig lyst til å stå over hekken å hinte til hvor fantastisk hans hage er i forhold til din, så her er det bare å ta hageredskapene fatt og start arbeidet.

Du kan allerede nå melde deg på ved å sende en mail til merakerevents@gmail.com eller en facebook melding til Meråker Events. Du må legge ved navn og adresse, samt et bilde av din hage.

Reglene er enkle. Meld deg på, la folk besøke hagen din, og 1 september får vi vite hvem som har den fineste hagen i Meråker! Den som vinner konkurransen får et glorete innrammet diplom som gir skryterett i hele 364 dager fremover! Det vil si at du kan skryte høylytt over din flotte hage til alle i Meråker og mer til. Og når noen mener du skryter for høyt, kan du peke på diplomet ditt som gir deg skryterett.

Din hage – du bestemmer. Kan folk besøke hagen din, eller se den fra avstand? Gi oss og folk beskjed til hvordan de kan se hagen din, slik at vi slepper uheldige besøk i hagen. Du velger selv om du setter opp skilter, eller gir oss beskjed i din påmelding så legger vi anvisning til besøkende sammen med bilde av hagen din.

Stemming vil foregå inne på vår nettside, på en superenkel måte! Da får også de uten facebook lov til å stemme.

Vi håper du har lyst til å delta på konkurransen, for vi gleder oss til å ta en titt på hagen din!