Kategorier
Uncategorized

Heltene blant oss

I koronatiden har det vært tøft for mange blant oss. Det har vært permittering, svarte hull på NAV, lite besøk og ytterst få klemmer. Dette er det mange som kjenner på.

Meråker Events ble stiftet for å skape møteplasser, sosiale arrangementer og andre festlige ting mang kan delta på. Bare få måneder etter vi ble stiftet kom pandemien og gjorde dette arbeidet veldig krevende og vanskelig. Vi holdt det gående med barnehagedans, tonekvelder, og spillkvelder så lenge som vi fikk lov og mulighet. Men en etter en ble aktivitetene vanskelige å utføre innenfor reglene. Først ut ble spillkveldene. Kort- og brettspillene tåler rett å slett ikke stort forbruk av sprit, og det å holde en meter er så å si umulig på de fleste spill. Barnehagedansen gikk inn i juleferie og kom ikke tilbake. Tonekvelder på lik linje.

«Takket være huseierne, så er vi ikke konkurs.»

Takket være våre fantastiske huseiere så er ikke Meråker Events konkurs. Hadde vi måtte betalt husleie igjennom disse månedene med nedstengning så hadde vi ikke hatt en krone igjen på konto. Vi er så takknemlige for at de lot oss stå på stedet hvil.

Tonekveld på Friheim i Kopperå.

Bildet er fra en av mange tonekvelder. Skikkelig trivelige kvelder, der vi koste oss med sang og instrumenter. Mange var på denne tiden redd for å dra på arrangementer, dermed var vi få deltakere. Vi fikk høre at flere ønsker å delta så snart det var tryggere å samles innendørs. Vi håper at vi snart er oppe å går igjen, og at disse herlige kveldene kan fortsette.

Videre har vi prøvd å vært aktive med å bidra der det trengs. I januar fikk vi melding av en familie som sto i faresonen for å være uten mat i en uke. De, som mange flere sto fast i systemet uten penger til mat. Også i april fikk vi en forespørsel lik denne. I begge tilfellene vi tok på oss, så har folket virkelig vært våre hverdagshelter. Vi fikk inn flere kilo mat, og mange tusen kroner til å handle mat for. De som har hjulpet disse familiene har vært store helter i blant oss.

«De som har hjulpet disse familiene har vært store helter i blant oss.»

Takket være alle donasjonene fra alle hverdagsheltene fikk vi handlet masse god mat til familiene som trengte det.

Familiene sier en stor takk til alle dere som har hjulpet til!

En stor takk til alle som bidrar til å værne om hverandre i denne tiden.