Historien vår

Det hele begynte med et enkelt spørsmål på «Hva skjer i Meråker».

Der kom det inn en overvelmende respons, med godt over 150 svar. Det som ble tydelig da, var at behovet for aktiviteter, tilbud og arrangementer var stort i Meråker. Det var til og med tre fine folk som meldte seg tilgjengelig til å bidra med det Meråker Events skulle skape.

Plutselig var foreningen vår stiftet, og vi påbegynte planlegging til å skape aktiviteter i Meråker. Heldige som vi var, fikk vi også med oss Meråker Bibliotek. Der fikk vi donert midler for å kjøpe inn kort- og brettspill, samt at vi fikk lov til å låne lokalene helt gratis.
I november 2019 så hadde vi vår første spillkveld, med hele 15 i oppmøte! Disse kveldene ble en stor suksess, og vi bestemte oss for at disse kveldene skal være annenhver søndag på fast basis.

Når vi startet med spillkveldene, hadde vi verken håp eller forventning om å bli noen flere enn oss som var frivillige. Men rørende som det var, kom det 15 stykker, og flere kom til etter noen uker. På det meste har vi vært hele 22 stykker som har kost seg i den analoge verden, med kort- og brettspill.

Videre planla vi mange forskjellige fine ting vi kunne arrangere i Meråker. Men plutselig kom Covid-19 å satte en helstans på alle våre tilbud og planer. Vi måtte ta en stor stop, mens vi ventet på at verden skulle gå rundt igjen.

Etter noe som for mange føltes ut som en evighet, så ble Norge åpnet opp igjen, litt etter litt. Plutselig fikk vi lov til å skape noe igjen. Da ble prosjektet vårt Aktiv Sommer 2020 satt til liv. Med et kjempefint møte sammen med Meråker Røde Kors så ble vi enige om å sammarbeide om alle våre planer for sommeren. Vi ville gi gass, og kjøre på med alt mulig! Hadde nå bare været gitt oss muligheten….

Solen kom, og endelig kunne vi sette våre planer i sving, og skape morsomme og fine arrangementer i Meråker. Ønsker du å lese mer om Aktiv Sommer 2020 kan du klikke her.