Julehuset 2020

Vi ønsker å skape julestemning, så derfor starter vi med en konkurranse om å ha det kuleste/fineste julehuset! Dette går på utendørs dekorasjoner av lys og lignende. Hvis man melder seg på, må man sende inn et bilde av huset samt adressen. Med å melde seg på så godtar man at flere vil komme til huset i bilene sine for å se på de fine dekorasjonene dine. Man må også godkjenne at folk går forbi, stopper og ser på huset. Det er ikke lov til å gå inn på tomten til deltakerne, med mindre de har laget skilt som sier at dette er lov.

Se alle deltakernes superflotte julehus her!

Alle som ønsker å delta får sitt bilde og adresse inn i et album med navn «Julehuset 2020» på Meråker Events sin facebook side, og bildene vil også bli brukt på hjemmesiden vår for å vise frem konkurransen.

Alle som har tilgang på facebook, går inn i albumet og stemmer på huset de mener fortjener tittelen, ved å trykke «Liker» på bildet. Vinneren trekkes tirsdag 29 desember.

Vinneren av Julehuset 2020 får stolthet, ære, og muligheten til å vise frem tittelen sin på et diplom. Vinneren får som en bonus en lyslenke fra Coop Byggmix Meråker!

Lyst til å melde deg på? Send oss en melding! Trykk på Meråker Events, og send en melding. Legg til adressen din og et bilde av huset ditt. Hvis du vil melde deg på, men ikke er ferdig med å dekorere enda, så kan du vente med å sende oss bilde. Påmeldingsfrist 13 desember. Har du ikke facebook men vil gjerne melde deg på uansett? Send en melding til 96047622.