Kategorier
Uncategorized

Lekeplass

14.09.2020 så la vi ut et innlegg der vi beskrev at vi har så lyst til å skape en lekeplass i sentrum. Nå har det vært noe mer aktivitet på saken etter næringsmøtet om fellesgoder 11 mai. Nå kan det se ut til at vi etter hvert får en tomt vi kan begynne å tegne en lekeplass/aktivitetspark på.

Bygda vår trenger en plass der alle kan ferdes, som er gratis og tilgjengelig for samtlige. Et samlingspunkt som inspirerer til fysisk aktivitet, kos og latter.

På næringsmøtet så ble vi enige om at Meråker Events skulle ta ansvar for en lekeplass, og flere på møtet ble enige om dette. Vi gleder oss til å samarbeide med flere om å skape en fin lekeplass i sentrum.

Alene kan man skape litt, men sammen kan man skape masse! Vi håper at både organisasjoner, privatpersoner og næringen i Meråker har lyst til å bidra til å skape en fin og meget tiltrengt lekeplass/aktivitetspark i Meråker.

Bidra – Vi trenger hverandre

Vil du/dere bidra med kunnskap, materialer, maskiner, ideer eller utdanning ta kontakt med oss på merakerevents@gmail.com. Fortell oss hva du kan bidra med, slik at vi får god oversikt over hvilke resurser vi har tilgjengelig i lekeplass teamet. Alle som stiller opp for prosjektet får deres navn eller bedrift på et skilt i parken, hvis det er ønskelig.

Vi ønsker å bygge en lekeplass/aktivitetspark for folket.

Derfor velger vi å starte tidlig med å informere alle de som er interesserte. For hvem vet, kanskje akkurat du har en glimrende ide som vi ikke har tenkt på, eller sitter på kunnskap vi ikke har.

Har du mulighet til å bidra med midler, så trenger vi hver krone vi kan få til å realisere dette prosjektet. Privatpersoner kan bruke vipps til 597148 merk donasjonen med «Lekeplass Navnet ditt». Alle privatpersoner som bidrar med 500kr eller mer får sitt navn på et skilt på selve lekeplassen. Vil du ikke ha navnet ditt på en plakat, skriv det i vippsmeldingen. Det er selvfølgelig valgfritt!

Bedrifter, organisasjoner og andre med organisasjonsnummer kan overføre til kontonummer 4202.01.82932. Alle bedrifter som bidrar med 5000kr eller mer får deres logo med link på hjemmesiden, samt deres bedrifts navn på et skilt på selve lekeplassen. Det er selvfølgelig valgfritt å få navnet på plakaten.

ALLE DONASJER blir satt på egen konto. Kontoen forblir urørt frem til at vi eventuelt begynner å bygge parken. Blir den ikke bygd og vår drøm om en lekeplass gis opp, så får du midlene tilbake.

Ta kontakt med oss på merakerevents@gmail.com for informasjon, spørsmål eller større donasjoner.