Medlem / Frivillig

Vi har tre forskjellige måter å være medlem på i Meråker Events. Her kommer de godt forklart.

FRIVILLIG

Å være frivillig er helt gratis. Frivillige blir spurt om å bidra i arbeid når vi skal skape litt liv i bygda. Og siden man er frivillig, er det faktisk helt lov å si nei, hvis det ikke passer å delta på denne aktiviteten. Du har friheten til å stille når du kan, og har lyst.

For oss betyr frivillige utrolig mye. Hadde vi bare hatt to hender, hadde vi hatt store begrensninger for hva vi kan utgjøre. Desto flere hender vi har, desto mer kan vi få gjort! Vi er helt avhengige av å ha mange hender, med mange forskjellige interesser og styrker som kan bidra i vårt arbeid.

Vi har en månedlig samling, der vi koser oss sammen som en forening. Som frivillig blir du invitert til denne samlingen. Det varierer stort hva vi gjør når vi samles, men alle som skal delta får lov til å komme med ønsker til neste samling. Det kan være grillturer, fisketurer, dra på kafe, dra på besøk hos hverandre, kose oss med kort- og brettspill, eller annet.

MEDLEM

Å være medlem i foreningen koster 500kr per år. Som medlem bestemmer du mye selv. Om du ønsker å være frivillig å delta i arbeid, eller om du ønsker å bare delta på våre sammenkomster. Medlemmer blir ikke spurt om å delta i arbeid, med mindre medlemmet har bedd om å også få være frivillig. På denne måten kan du støtte vårt arbeid, delta på det sosiale, uten å føle at du må arbeide.

Medlemmer er en økonomisk sikkerhet for oss, og vi prissetter hvert og et medlem. Medlemmer får også redusert inngangspris på våre sporadiske aktiviteter, samt en månedlig invitasjon til å delta på våre sosiale sammenkomster.

STØTTEMEDLEM

Som alle foreninger, så trenger vi støtte. Både fysisk og psykisk! Som støttemedlem så viser du oss at du tror på oss, og det arbeidet vi utfører. Å være støttemedlem koster 250kr per år. Det å støtte oss, gir oss så utrolig mye. Ikke bare stabile midler hvert år, men det gir oss også positiv tilbakemelding. Vi ser på hvert støttemedlem som en som står på sidelinjen og heier på oss.

Det er alltid fantastisk å ha en heia-gjeng som ønsker oss lykke til i alt det vi skal finne på.

Tusen takk for at du tenker på å støtte oss, eller å bli med i gjengen. Du er mer enn velkommen!