Om oss

Meråker Events er en lokal forening i Meråker kommune, som baserer seg på frivilig arbeid. Vårt motto er «Et inkluderende samfunn». Det vi jobber med, er å se behovene i Meråker, bidra til botrivsel i bygden vår, og skape en plass der alle de forskjellige, fine folkene i Meråker kan føle seg hjemme.

Vi ønsker at alle skal kunne kose seg i Meråker, og vi streber med å få til dette. Vi ønsker å skape faste arrangementer med lav inngangspris, slik at disse tilbudene blir tilgjengelig for alle, uavhennig av økonomisk situasjon. Vi mener at alle skal være velkommen, og at det skal være enkelt for folk å stille opp på våre arrangementer. Vi håper og drømmer om den dagen vi har et tilbud til alle aldersgrupper i Meråker.

Vi drømmer også om å skape sporadiske aktiviteter, som konserter, gammeldans, swingkurs, sømkurs og masse mer. Alt etter hva det er behov for. Vi elsker å snakke med folk, for å finne ut hva hver enkelt ønsker å delta på. På denne måten kan vi arrangere ting som folket ønsker seg. Kanskje en vakker dag, har vi oppfyllt en drøm eller to?

Og vårt siste, men kanskje aller største ønske… Er å skape møteplasser. Møteplasser kan være så mangt. Fra lekeplasser, til danselokaler. Alt i mellom, alt over og under. Vi ønsker å skape hyggelige, og trygge plasser der folk flest kan dra til, og bare slappe av og kose seg.