Kategorier
Uncategorized

Potensielt design – Lekeplass

I dag har vært en veldig spennende dag. I dag fikk vi endelig tilsendt et grovtegnet forslag til hvordan lekeplassen kan se ut. Dette forslaget synes vi er helt fantastisk!

I forslaget så er det en diger klatrepyramide, karusell på midten sammen med en humpedumpe, tre forskjellige husker, et stort lekeapparat til barna, og sist men ikke minst en stor hinderløype med treningspark bakerst.

Denne skissen er kun ment til å vise oss et visuelt bilde til hva potensialet i tomten kan bli. Absolutt ingenting er slått i stein enda. Det vil etter hvert komme minst en skisse til for å vise potensialet til den aktuelle tomten, og vi er så spente på å se et forslag til. Nå kan vi endelig se for oss hvordan dette kan bli, og glede oss til det endelige resultatet.

Vårt motto er «et inkluderende samfunn» så ikke tro at du blir ekskludert. Etter hvert kommer vi til å lage en undersøkelse der alle kan stemme på de ting de ønsker å ha i en lekeplass. Når dette er samlet inn vil vår flotte designer Patrick jobbe med å gi oss det endelige designet til parken vår.