Tonekveld

PÅ VENT pga. Covid

Vi inviterer til Tonekvelder hver søndag fremover! Ta med deg instrumentet ditt, en sangbok eller note/akkordark, og møt oss på Friheim i Kopperå. Det er alltid salg av kaffe/te, og innimellom har vi kake, vaffel eller annet på menyen.

30kr inngang, betales med vipps eller kontanter når du kommer til Friheim.

Målet og tanken med disse kveldene er at voksne skal få en plass å dele sin interesse for musikk, og finne samhold i en sosial setting rundt musikken. Tilbudet passer like godt til den som har spilt i mange år, som til den som nettopp har begynt. Tanken er at vi lærer hverandre nyttige knep for at vi skal kunne bli bedre på våre instrumenter. Inspirasjon er viktig når man holder på med musikk, og at man kan motivere hverandre til å spille mer.

Vi former dette tilbudet etter hvert som vi går, noe som betyr at alle deltakere vil kunne komme med tanker, og ideer til hvordan vi skal kjøre videre. Hvis det blir mange deltakere er vi positive til å dele opp gruppene i to, og starte opp to dager i uken. F.eks. hvis det kommer mange deltakere med strengeinstrumenter, og mange med blåseinstrumenter, så kan det være greit å dele disse to av i to forskjellige grupper.  

Vi mener at dette tilbudet skal være tilgjengelig for alle, og derfor setter vi inngangsprisen til 30kr per kveld. Her velger man selv hvordan man vil betale, om man vil betale hver kveld, per måned eller per halvt år. La oss si at du betaler for et halvt år, da betaler du 720kr. Dette vil fungere litt som et klippekort, og er ikke tidsbestemt. For 720kr så kan du delta 24 ganger. På den måten så betaler du på den måten du selv vil, så koster det alltid 30kr hver kveld. Da betaler du ikke for de
gangene du faktisk ikke er til stede.

Vi tar smittevern på alvor! Det er fire vasker på huset, slik at du har god tilgang til å vaske hendene. Det settes også ut sprit. Vi oppmuntrer ikke til å ta på hverandre sine instrumenter, og at vi holder avstand til hverandre.

Vi håper at mange tar turen innom, og prøver dette tilbudet! Kanskje er dette helt perfekt for deg?

Velkommen!