Undringskvelder

PÅ VENT pga. Covid

Undringskveld er en invitasjon til åpen samtale om livets mange gåter; tro, ikke-tro, filosofi, mystikk, mellommenneskelighet, ja kort sagt det livet som omgir oss, og alle livets fasetter.

Grunnlaget for den gode samtalen er en ufravikelig regel om at hver enkelt snakker for seg selv, og ikke tvinger «fasitsvar» på andre. Denne reglen gir en respekt i samtalegruppen som er verdifull, og det må være tillitt på at det som blir sag i gruppa ikke fortelles videre utenfor gruppa.

Dette er en sosial kveld som skjer hver første onsdag i måneden. Det er gratis inngang, og det selges kaffe og noe å bite i.

Undringskvelder passer like godt for menn som kvinner, unge og eldre. Det aller fineste med undringskvelder er at man kan oppdage nye meninger og tanker som man selv ikke har rukket å tenke over. Dette skaper en fin plass for undring, vekst og god diskusjon.

Her er det lov å være personlig, være deg selv, være stille eller dele dine meninger. Det viktigste er at man alltid snakker kun for seg selv, og ikke for andre.

Vel møtt!